Mr. Bricolage

A Mr.Bricolage Andorra, trobaràs milers de productes de bricolatge, decoració, il.luminació, calefacció i mobiliari tant d'interior com d'exterior. Obert des de l'any 2004, Mr.Bricolage t'ofereix el millor servei dels millors professionals del sector. Tots els articles de Mr. Bricolage, compleixen amb la normativa vigent en matèria de garantia.

TOT EL QUE POTS TROBAR A Mr. BRICOLAGE

ESPECIALISTES EN BRICOLATGE: SECCIONS TRADICIONALS

Drogueria

Prestatgeries i materials per emmagetzemar

Ferreteria

Electricitat

Sanitaris

Fusta

DECORACIÓ I CONDICIONAMENT DE LA LLAR

ARTICLES DE JARDÍ I CONDICIONAMENT EXTERIOR

SERVEIS EXCLUSIUS MR. BRICOLAGE

  • Tall de panells de fusta a mida. Per fer una taula, una prestatgeria o qualsevol tipus de  moble a casa teva. Tria entre mes de 60 referencies de fusta i de color.
  • Servei a domicili gratuït a partir d'una compra de 50€. Entrega dilluns i dijous de 9:30 a 15:00 a totes les parroquies excepte Pas de la Casa.
  • Gaudeix de preus especials si ets client Fidelia, ja que cada mes t'oferim més de 100 referències a preus reduïts només per tenir la targeta Fidelia. No la tens? Sol.licita-la aquí

CERTIFICACIÓ FSC I CERTIFICACIÓ PEFC

L'etiqueta FSC significa que la fusta utilitzada per la fabricació del producte prové d'un bosc gestionat de forma que compleixi amb les riguroses normes a nivell ambiental, econòmic i social. Conjuntament amb els professionals de la fusta i les poblacions locals, la certificació FSC evalua i certifica que el producte que vostè compra respecta els principis de legalitat i de traçabilitat de la fusta.

La certificació PEFC, es un programa de reconeixement de certificacions forestals que prova que els productes de fusta o a base de fusta certificada PEFC contribueixen a la gestió durable dels boscos. Presents a tots els nivells de la cadena de fusta, des de l'arbre fins al producte final, la certificació PEFC promou la gestió durable amb els forestals, els empresaris de la fusta i els consumidors.

On estem?