Altres Botigues

Nova ubicació: Av. Salou 74, Santa Coloma, Andorra la Vella

A Mr. Bricolage t'oferim tot el que necessites per tal de donar-te idees i possibles solucions per redissenyar i decorar,  organitzar i fer el manteniment de casa teva, tant a l'interior com a l'exterior. Trobaràs articles de Decoració, Il.luminació,Drogueria, Prestatgeries i productes d'ordenació, Ferreteria, Electricitat, Sanitaris, Fusta, Decoració i Condicionament de la Llar, Articles de Jardí i Condicionament Exterior.

 

Supermercat de gran qualitat i preu situat al centre comercial Illa Carlemany, amb més de 1.800 m2 on trobar els millors productes frescos, amb la millor qualitat i servei garantits. Compra online a www.caprabo.ad !

 

 

Supermercat amb més de 600 m2 de productes d'alimentació amb seccions d'alimentació, begudes i els millors frescos en carnisseria, xarcuteria, formatges, fruita i verdura.

 

Super U Andorra t'ofereix el millor d'Andorra, França i Espanya, amb uns productes frescos superiors i un producte regional excel.lent, tots amb la millor relació qualitat preu.

El concepte Natturals consta de dos espais: un destinat al món de la decoració floral i l’altre destinat a l’alimentació i cura de les mascotes.

Ens trobaràs a la cantonada del c/ Callaueta amb c/ Joan Maragall d'Andorra la Vella.

 

 

 

Benvingut a la nova experiència FRESH

Caprabo Fresh Andorra, inaugurat el novembre del 2017, és un nou concepte de supermercat orientat a oferir una experiència de compra superior, especialment enfocat als productes frescos dels millor orígens i qualitats.

Perquè sempre tenim un racó a casa per decorar, a Muy Mucho trobaràs tot el que necessites per fer-ho i sentir-te a gust a casa teva.

Parfois és una botiga d'accessoris de moda femenina mundialment coneguda, ubicada a l'avinguda Meritxell d'Andorra la Vella.

Botiga de Sneakers per dona, home i nen. També trobaràs roba i accessoris de les marques més importants del món de l’esport.