Contacta'ns

Els nostres horaris d'obertura al públic són:

Dilluns a Dissabte:

  • Fleca i Cafeteria: de 8:00h a 21:00h
  • Centre Comercial: de 9:30h a 21:00h

Diumenge:

  • Fleca i Cafeteria: de 8:00h a 20:00h
  • Centre Comercial: de 9:00h a 20:00h

Dies de tancament: les nostres botigues estan tancades per festivitat els dies 1 de gener (Any Nou), 14 de març (Diada de la Constitució Andorrana), 8 de setembre (Diada de Nra. Senyora de Meritxell) i 25 de desembre (Nadal)

Fidelia és la targeta dels avantatges del grup CCA. T'oferim dos modalitats de targeta:

  • Fidelia: avantatges en centenars de productes i en totes les seccions. Acumula els imports dels descomptes, que podràs utilitzar en les seccions indicades quan n'hagis acumulat 3 euros. Consulta tots els avantatges de la targeta!
  • Fidelia Crèdit: a més dels avantatges de la Fidelia, gaudeix de pagament a final de mes, finançament fins a 6 mesos sense interessos, servei a domicili gratuït i més descomptes

Consulta aquí tots els avantatges!

Per correu electrònic: clients@cca.ad

Per telèfon: +376 870 300

Personalment a: 

Atenció al Client, Planta -1 de CCA - Centre Comercial Andorrà

Direcció: Avda. Meritxell, 92  AD500 Andorra la Vella (Principat d'Andorra)

T'oferim servei de compra online d'alimentació, accedint a les icones de la pàgina d'inici "Supermercat Online" o a "Compra online".
Accedeix directament aquí!

Tens una suggerència? Escriu-nos!

A CCA volem comptar amb tu per tal de millorar i poder-te oferir  el millor en productes, preus i qualitat així com donar-te l’atenció que tu et mereixes. Es per això que la teva opinió es molt important per nosaltres, i t’agrairíem ens fessis arribar tot allò que creus que podem millorar per tal de donar-te el SERVEI que TU ET MEREIXES.