Llueix la tardor, 42 Aniversari CCA

19/09/2019 a 22/10/2019

BASES CAMPANYA 42 ANIVERSARI CCA

1.- OBJECTIU I MODALITAT DE LA CAMPANYA

Podran participar totes aquelles persones que segueixin les instruccions descrites a continuació. La participació va dirigit EXCLUSIVAMENT a majors d’edat.

2.- COM PARTICIPAR

La campanya s’inicia el 19 DE SETEMBRE i finalitza el 22 D’OCTUBRE del 2019. Els participants rebran un (1) “RASCA I GUANYA” per una compra de 30€ o superior realitzada a les seccions o botigues del centre CCA, Natturals i Foot On Mars, a excepció de la Farmàcia Pasteur.

Amb cada “rasca i guanya” hi constarà un premi segur valorat entre 5€ i 10€ a descomptar en diferents seccions per una compra mínima especificada a cada “rasca i guanya”.

4.- PREMIS

Hi hauràn 7 tipus de “rasca i guanya” diferents, cada un serà un val de descompte que pot ser de 5 i 10 euros, a descomptar en compres mínimes de 20 i 40 euros respectivament.

4.- MECÀNICA

La butlleta serà entregada a cada client a caixa en el moment d’efectuar el pagament, i sempre i quan la compra sigui igual o superior a 30€. Independentment de l’import total de la compra únicament es farà entrega d’una butlleta per compra. La mecànica de la butlleta, quedà explicada al punt 2 d’aquestes bases.