Notícies de premsa

  • Aquests diners han sigut donats amb motiu d'una acció solidària duta a terme pel Centre Comercial Andorrà (CCA) en el context de la celebració de la Constitució Andorrana.

    El passat 14 de març, amb motiu del dia de la Constitució Andorrana, el Centre Comercial Andorrà (CCA) va dur a terme una campanya solidària conjuntament amb els seus clients, on es va destinar un percentatge de les compres dutes a terme aquell dia. Gràcies al compromís i a la solidaritat dels clients de CCA, va ser possible recaptar 2.257,37 €.

  • 9 de setembre del 2019

    Centre Comercial Andorrà (CCA) ha obert en els darrers dies tres nous espais de moda i accessoris a la 1a planta per tal de millorar la seva oferta comercial de la mà d’El Corte Inglés, el grup espanyol de grans magatzems. Aquests nous espais acullen cinc marques pròpies de moda de l’empresa espanyola; per home Studio Classics, vestits i camises de Dustin i de Easy Wear; Brotes per moda infantil i Jo & Mr. Joe per accessoris de moda per una dona contemporània.

  • Centre Comercial Andorrà (CCA) ha inaugurat l’Espai Solidari, una secció on es comercialitzen articles creats especialment per diferents finalitats socials, i on la recaptació es destinarà íntegrament a projectes solidaris i d’integració de persones en risc d’exclusió social.